Gramosphere Online Instagram Web ViewerGramosphere
  1. Homepage
  2. Search Hashtag
  3. gitgaatfirstnation

#gitgaatfirstnation

Discover Instagram posts, photos and videos attached with hashtag : gitgaatfirstnation

animal-L (@animal2016march) Instagram Photo
ReportShareDownload048

@regrannedfrom @natgeo-Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc- #regrann

pamje-nga-natyra (@pamje_nga_natyra) Instagram Profile Photopamje_nga_natyra

pamje-nga-natyra

pamje-nga-natyra (@pamje_nga_natyra) Instagram Photo
ReportShareDownload010

Fotografia nga @paulnicklen// Kur shikoj në sytë e një ariu shpirtëror, shoh urtësi, qetësi, durim, inteligjencë dhe një aftësi e lindur për t'u lidhur me një ekosistem që nuk do ta kuptojmë kurrë. Shqisat e tyre janë përshtatur imët në mjedisin e tyre. Ata e dinë çdo rrëzë, grumbull kokrra të kuqe dhe pishinën e salmonit në gamën e tyre të shtëpisë. Ata kanë ndjekur të njëjtat shtigje mijëra herë. Kur një arushë si kjo frymë e bukur femër, më lejon të hyja në botën e saj, as nuk mund të filloj të përshkruaj mirënjohjen dhe përulësinë që ndiej. Jam e parehatshme qe thyeja paqen e momentit me kliken e kameres time dhe akoma dua ta kapem kete moment dhe ta jetoj ate pergjithmone dhe te luaj nje rol per te ndihmuar ne mbrojtjen e disa prej shkretimeve te fundit te medhenj. #followmeon @paulnicklenpër të parë videot e mia të preferuara të ariut të mbytur, që kapin një salmon. #gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc

Commercial Bear Viewing Assoc. (@bearviewingbc) Instagram Profile Photobearviewingbc

Commercial Bear Viewing Assoc.

Commercial Bear Viewing Assoc. (@bearviewingbc) Instagram Photo

#repost@natgeo・・・Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc#explorebc#wildbc#hellobc#ecotourism#spiritbear

Quinn (@qslice7) Instagram Profile Photoqslice7

Quinn

Quinn (@qslice7) Instagram Photo
ReportShareDownload017

@regrannfrom @natgeo-Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc- #regrann

Brent Russell Merrill (@brentrustymerrill) Instagram Profile Photobrentrustymerrill

Brent Russell Merrill

Brent Russell Merrill (@brentrustymerrill) Instagram Photo
ReportShareDownload05

#repost@natgeo(@get_repost )・・・Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc

shopping (@shopping_tv_) Instagram Profile Photoshopping_tv_

shopping

shopping (@shopping_tv_) Instagram Photo
ReportShareDownload030

regram @natgeoPhotograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc

Juliana Hearty (@jayhearty_art) Instagram Profile Photojayhearty_art

Juliana Hearty

Juliana Hearty (@jayhearty_art) Instagram Photo
ReportShareDownload012

#savebears#stophunting#savetheenvironment#repost@natgeo(@get_repost )・・・Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc

Людмила (@lora777999) Instagram Profile Photolora777999

Людмила

Людмила (@lora777999) Instagram Photo
ReportShareDownload016

Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc#repost@natgeowith @insta.save.repost• • •

National Geographic (@natgeo) Instagram Profile Photonatgeo

National Geographic

National Geographic (@natgeo) Instagram Photo
ReportShareDownload1.73K598.74K

Photograph by @paulnicklen// Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend.Their senses are finely tuned to their surroundings.They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range.They have walked the same trails thousands of times.When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel.I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses.#followmeon @paulnicklento see my favorite video of a spirt bear catching a salmon.#gratitude#bear#nature#naturelovers#greatbearrainforest#gitgaatfirstnation#follow#kermodebear#bc

Share Username Instagram Profile