GramosphereGramosphere

Instagram Online Web Viewer

en

#yna • List images about yna via Instagram

View images about #yna. Current medias tagged with yna from real instagram users and share them

List _j2r_'s Instagram “Lemme take a swelfie!” #Yna #YeleighnaAnne #Niece 1630869012974008341_17617683

“Lemme take a swelfie!” #Yna #yeleighnaanne #niece

Share 3 8

Advertisement

Advertisement

Advertisement

List yahna_anna88's Instagram ❤️ Me..Me..Me ❤️#YNA#珍惜爱自己 1630293265302834685_1494353343

❤️ Me..Me..Me ❤️ #YNA #珍惜爱自己

Share 1 62
List jazy_567's Instagram Ishi and Jane
#yna's Christening 1630276056558607989_41927844

Ishi and Jane #yna's Christening

Share 0 4
List sakshidwivediofficial's Instagram You all make my world bright with so much of love on  this Diwali,I wish this warmth remain forever,and add serenity to our life HAPPY DIWALI  #diwali #diwalidecor #happydiwali #beautiful #girl #bindis #suit #lamp #candles #candleslime #spark #happiness #yna 1630257979588068321_1938374571

You all make my world bright with so much of love on this Diwali,I wish this warmth remain forever,and add serenity to our life HAPPY DIWALI #diwali #diwalidecor #happydiwali #beautiful #girl #bindis #suit #lamp #candles #candleslime #spark #happiness #yna

Share 60 1.91K
List youngnaturistsnyc's Instagram Amazing three part series by @felicitysblog about #raisingkids in #naturism and #nudism ❤️❤️❤️ Read them all on our website www.yna.me (link in bio) #yna #youngnaturists #youngnaturistsamerica #nudist #naturist #family #kids #nudistfamily #feminist #feminism #humanist #humanism #girlpower 1630079913304377705_1161054934

Amazing three part series by @felicitysblog about #raisingkidsin #naturismand #nudism❤️❤️❤️ Read them all on our website www.yna.me (link in bio) #yna #youngnaturists #youngnaturistsamerica #nudist #naturist #family #kids #nudistfamily #feminist #feminism #humanist #humanism #girlpower

Share 1 254
List youngnaturistsnyc's Instagram Just a tiny sample of the garbage that was collected A big thank you to @felicitysblog for taking the time to organize this important act of caring ❤️❤️❤️ To all you #gunnisonbeach goers - you are very welcome ❤️ Post #YNA #beachcleanup picture at #gunnison #nudebeach  #youngnaturistsamerica #youngnaturists #felicitysblog #felicityjones #nudism #naturism #activism #ecology #ecofriendly #environmentalist #environmentallyfriendly #itsallaboutthelove 1630076467742334811_1161054934

Just a tiny sample of the garbage that was collected A big thank you to @felicitysblog for taking the time to organize this important act of caring ❤️❤️❤️ To all you #gunnisonbeachgoers - you are very welcome ❤️ Post #YNA #beachcleanuppicture at #gunnison #nudebeach #youngnaturistsamerica #youngnaturists #felicitysblog #felicityjones #nudism #naturism #activism #ecology #ecofriendly #environmentalist #environmentallyfriendly #itsallaboutthelove

Share 2 101
List angelicamanalon's Instagram #yna,nikz,Bebe 1629868584656568958_3621301681

#yna,nikz,Bebe

Share 0 9
List wy_albadry's Instagram Gara2 @officialmnctv nayangin kaulah takdirku q jadi suka bgt sama @bernardokath @supremo_dp dan sukanya itu udah kaya suka sama kpop dan kdrama.
Oya happy birthday @officialmnctv semoga jadi stasiun tv yg memberikan tontonan yang mendidik dan menghibur bagi masyarakat indonesia. Dan tolong puterin lagi dong pangako sa'yo nya dan tentunya film2 kathniel lain nya
#happybirthdaymnctv #kaulahtakdirku #gottobelieve #janjiku #pangakosayo #chichay #joaqin #yna #angelo #danielpadilla #kathrynbernardo #dj #kath #philippines
@bernardokath @supremo_dp 1629824213643628258_1414817302

Gara2 @officialmnctv nayangin kaulah takdirku q jadi suka bgt sama @bernardokath @supremo_dp dan sukanya itu udah kaya suka sama kpop dan kdrama. Oya happy birthday @officialmnctv semoga jadi stasiun tv yg memberikan tontonan yang mendidik dan menghibur bagi masyarakat indonesia. Dan tolong puterin lagi dong pangako sa'yo nya dan tentunya film2 kathniel lain nya #happybirthdaymnctv #kaulahtakdirku #gottobelieve #janjiku #pangakosayo #chichay #joaqin #yna #angelo #danielpadilla #kathrynbernardo #dj #kath #philippines @bernardokath @supremo_dp

Share 0 14
List ladyrimarashidi's Instagram Last last last...kes record kat my phone few lines than record balik dgn phone Yna by adding other line. Sound tak clear sangatlah but at least I got the rough idea of how the composition would sound like bila betul2 nak nyanyi piece ni. 
Nanti rasanya nak record-lah Getaran Jiwa ni. Ni lagu pop...no akta2 business. Tak kira lah lagu PRamlee or not...it is just a pop song. Kapish! Tak kuasa weh. 
Lagu Negaraku satu hal lah...mengalah lafaz Syahadah sampai tak boleh di-harmoni-kan. Ni baru ni,,,dapat kes lagu kementerian yg tempo March zaman perang tu talk boleh jugak di harmoni-kan or di-sustain-kan note akhir dari 4 beat to 8 beat to end it together with its music. Serau sungguh. 
Malas dah debate dgn government  officers yg mentality masih berada zaman sebelum merdeka. Dah 2017 dah...millennium pun dah berganti tapi....eeeeee...memang beribu kali dah rasa tak kuasa nak bebel pasal ni dalam hati but the argument is simply ridiculous. Have to get it out of my system. Tak nak aku, jadi kreko sebab 4 beat extra. Ngok. Kerja dgn government bodies ni tak dinafikan...payment cun tapi kreativiti terbatas. Org seni yg devoted to their seni memang boleh jadi gila Back to my Getaran Jiwa... (sebab memang jiwa tengah bergetar menahan rasa dan amarah)...hopefully dapat record this composition. Buat kenang-kenangan & koleksi untuk diri sendiri. Insya'Allah mun ada rezeki mok buat studio recording sendiri kat rumah untuk kes2 syok sendiri macam ni lah. My stress buster actually. I always turn to vocal arrangements...just having fun playing around with the harmonies. Always find it exciting bila dapat explore countless harmony lines & tension notes & counter lines...it gives me great pleasure. 
In this videos...still working on the
Walau hanya sederhana tetapi tak mengapa line... #1  Melody + Counter 1 (errr...pelan naw coz played from my phone) + Counter 2 (recorded using @ynarosenoah 's phone)
#2  Counter 1 (Yna) + Counter 2 (Rima)
#3  Counter 2 (Yna & Rima)
#4  Counter 1 (Yna) + Melody (Rima)

DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017)

@ynarosenoah #performer #penyanyiremaja
#Yna&Mama60SecondsCover 1602809270118400947_1032401203

Last last last...kes record kat my phone few lines than record balik dgn phone Yna by adding other line. Sound tak clear sangatlah but at least I got the rough idea of how the composition would sound like bila betul2 nak nyanyi piece ni. Nanti rasanya nak record-lah Getaran Jiwa ni. Ni lagu pop...no akta2 business. Tak kira lah lagu PRamlee or not...it is just a pop song. Kapish! Tak kuasa weh. Lagu Negaraku satu hal lah...mengalah lafaz Syahadah sampai tak boleh di-harmoni-kan. Ni baru ni,,,dapat kes lagu kementerian yg tempo March zaman perang tu talk boleh jugak di harmoni-kan or di-sustain-kan note akhir dari 4 beat to 8 beat to end it together with its music. Serau sungguh. Malas dah debate dgn government officers yg mentality masih berada zaman sebelum merdeka. Dah 2017 dah...millennium pun dah berganti tapi....eeeeee...memang beribu kali dah rasa tak kuasa nak bebel pasal ni dalam hati but the argument is simply ridiculous. Have to get it out of my system. Tak nak aku, jadi kreko sebab 4 beat extra. Ngok. Kerja dgn government bodies ni tak dinafikan...payment cun tapi kreativiti terbatas. Org seni yg devoted to their seni memang boleh jadi gila Back to my Getaran Jiwa... (sebab memang jiwa tengah bergetar menahan rasa dan amarah)...hopefully dapat record this composition. Buat kenang-kenangan & koleksi untuk diri sendiri. Insya'Allah mun ada rezeki mok buat studio recording sendiri kat rumah untuk kes2 syok sendiri macam ni lah. My stress buster actually. I always turn to vocal arrangements...just having fun playing around with the harmonies. Always find it exciting bila dapat explore countless harmony lines & tension notes & counter lines...it gives me great pleasure. In this videos...still working on the Walau hanya sederhana tetapi tak mengapa line... #1 Melody + Counter 1 (errr...pelan naw coz played from my phone) + Counter 2 (recorded using @ynarosenoah 's phone) #2 Counter 1 (Yna) + Counter 2 (Rima) #3 Counter 2 (Yna & Rima) #4 Counter 1 (Yna) + Melody (Rima) DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017) @ynarosenoah #performer #penyanyiremaja #Yna&Mama60SecondsCover

Share 6 14
List ladyrimarashidi's Instagram More try and error with my Getaran Jiwa. Walau hanya sederhana...tetapi tak mengapa...
Smoga dapat membangkitkan sedarlah kamu wahai insan... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017)

@ynarosenoah
#RoadToMelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #TeenPerformer #TeenStar #MalaysianTalent #Dancer #Actress #Singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari 
#ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo
#Yna&Mama60SecondsCover 1602772262230866265_1032401203

More try and error with my Getaran Jiwa. Walau hanya sederhana...tetapi tak mengapa... Smoga dapat membangkitkan sedarlah kamu wahai insan... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017) @ynarosenoah #roadtomelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #teenperformer #teenstar #malaysiantalent #dancer #actress #singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari #ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo #Yna&Mama60SecondsCover

Share 0 20
List ladyrimarashidi's Instagram Still on my Getaran Jiwa... 1st verse try and error Getaran jiwa melanda hatiku.... Tersusun nada irama dan lagu.... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017)

@ynarosenoah
#RoadToMelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #TeenPerformer #TeenStar #MalaysianTalent #Dancer #Actress #Singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari
#ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo
#Yna&Mama60SecondsCover 1602740230448699747_1032401203

Still on my Getaran Jiwa... 1st verse try and error Getaran jiwa melanda hatiku.... Tersusun nada irama dan lagu.... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017) @ynarosenoah #roadtomelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #teenperformer #teenstar #malaysiantalent #dancer #actress #singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari #ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo #Yna&Mama60SecondsCover

Share 0 17
List ladyrimarashidi's Instagram The making of the said Getaran Jiwa part...hahaha! Jahanam... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017)

@ynarosenoah #RoadToMelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiandancer #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #TeenPerformer #TeenStar #MalaysianTalent #Dancer #Actress #Singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari
#ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo
#Yna&Mama60SecondsCover 1602237103660239131_1032401203

The making of the said Getaran Jiwa part...hahaha! Jahanam... DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017) @ynarosenoah #roadtomelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiandancer #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #teenperformer #teenstar #malaysiantalent #dancer #actress #singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari #ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo #Yna&Mama60SecondsCover

Share 0 16
List ladyrimarashidi's Instagram Ni kes @ynarosenoah kena paksa oleh Mama dia untuk tolong buat demo vocal parts walaupun dia tengah demam, batuk & selsema.

Demo ni untuk part chorus Getaran Jiwa in my previous post yg dak2 choir 1Nada Harmony nyanyi tu... @juliana_khari & 1Nada hangpa dengaq demo ni naa.

DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017)

@ynarosenoah #RoadToMelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiandancer #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #TeenPerformer #TeenStar #MalaysianTalent #Dancer #Actress #Singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari 
#ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo
#Yna&Mama60SecondsCover 1602212678223194355_1032401203

Ni kes @ynarosenoah kena paksa oleh Mama dia untuk tolong buat demo vocal parts walaupun dia tengah demam, batuk & selsema. Demo ni untuk part chorus Getaran Jiwa in my previous post yg dak2 choir 1Nada Harmony nyanyi tu... @juliana_khari & 1Nada hangpa dengaq demo ni naa. DISCLAIMER : This vocal arrangements is fully owned & written by Rima Rashidi (11/9/2017) @ynarosenoah #roadtomelbourne #ranitari #performer #pelakonremaja #malaysianactress #malaysiandancer #malaysiansinger #jiwasuperstar #pelakonmalaysia #artisremaja #teenperformer #teenstar #malaysiantalent #dancer #actress #singer #penyanyiremaja #penarimalaysia #penari #danceprincess #puteritari #ăMomsGotToDoWhatăMomsGotToDo #Yna&Mama60SecondsCover

Share 4 36
List lady_0703's Instagram #merienda
#milkychocoricecake
#chefDelio
#Yna'smerienda 1629635863817047770_1749934244

#merienda #milkychocoricecake #chefDelio #Yna'smerienda

Share 0 0
List yournorthapparel's Instagram Travel your own path ✌️================================================================ Shop online at yournorthapparel.ca  Clickable link in bio. #yournorthapparel #NorthIsHome #YNA #dadhats #hoodies #tshirts #shoplocal #gpab #apparel #clothing #fashion #peacecountry #godscountry #north 1629446176142284562_3310514257

Travel your own path ✌️================================================================ Shop online at yournorthapparel.ca Clickable link in bio. #yournorthapparel #northishome #YNA #dadhats #hoodies #tshirts #shoplocal #gpab #apparel #clothing #fashion #peacecountry #godscountry #north

Share 0 158
List zubayedshuvo's Instagram It's time for shoot Mahfuzur Rahman.....#Yna production #masti uma dhuma..... 1629130001889041451_5770063552

It's time for shoot Mahfuzur Rahman..... #Yna production #mastiuma dhuma.....

Share 0 13
Load More