GramosphereGramosphere

Instagram Online Web Viewer

en

#uniklmfi • List images about uniklmfi via Instagram

View images about #uniklmfi. Current medias tagged with uniklmfi from real instagram users and share them

List umekasmi's Instagram  *BBC MOTIVATION* 
.
 Biar kita bermula dari bawah, sebab setiap kejayaan bermula dari bawah, YANG PENTING USAHA GIGIH!
.
.
Jangan hiraukan apa orang nak kata, sebab kata2 paling penting untuk kita dengar adalah DIRI KITA SENDIRI.
.
.
Petikan Video Inspirasi, 
_Mark Zuckerberg_
.
.
Some Will, Some Won't, So What?? SAYS NEXT
.
.
"Wake up in the morning don't wish you have a good day, make sure you have a good day"
.
.
INSPIRATION
.
.
Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia.
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut  :
.
.
0177295270 ( ume )
0177295270 ( ume )
0177295270 ( ume )
0177295270 ( ume )
.
.
 Info lanjut di Instagram:
 @umekasmi
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#BBCPhuketKrabiChallenge
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam 1608016364625704913_1913228586

*BBC MOTIVATION* . Biar kita bermula dari bawah, sebab setiap kejayaan bermula dari bawah, YANG PENTING USAHA GIGIH! . . Jangan hiraukan apa orang nak kata, sebab kata2 paling penting untuk kita dengar adalah DIRI KITA SENDIRI. . . Petikan Video Inspirasi, _Mark Zuckerberg_ . . Some Will, Some Won't, So What?? SAYS NEXT . . "Wake up in the morning don't wish you have a good day, make sure you have a good day" . . INSPIRATION . . Salam saya untuk usahawan² muda dimalaysia. Boleh pm untuk tahu lebih lanjut : . . 0177295270 ( ume ) 0177295270 ( ume ) 0177295270 ( ume ) 0177295270 ( ume ) . . Info lanjut di Instagram: @umekasmi . . Tags: #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #BBCPhuketKrabiChallenge #utp #usm #ukm #upm #gmi #msu #upsi #unisel #uniten #3l4kmudah #uniklmimet #uniklmiit #uumsintok #uniklubis #uniklmicet #unikliprom #uniklmestech #uniklbmi #UITMShahAlam #UniKLMFI #uitmseriiskandar #UiTMShahAlam #programgandakansimpanan2017 #shahalam

Share 0 9

Advertisement

List thegudhang's Instagram Baju sedia untuk dilepaskan !

Brand : X LARGE
Size : S (fit M)
Quality : 9/10 original (preloved)
Price : RM 50  inc postage
Free hanging tag with nice quotes

DM or whatsapp for more details ✔

#biarmurahasalselesa #minimizekanbudgetmaximizekankepuasan #walaupunbundletapicomey #ukurbajudibadansendiri #sharesharelah #barunakmula #abangjualmurah2 #wakdoyokpunkalah #digitalentrepreneurship #peninkapla #uniklmfi #kptmbangi 1607933455801726689_3510238157

Baju sedia untuk dilepaskan ! Brand : X LARGE Size : S (fit M) Quality : 9/10 original (preloved) Price : RM 50 inc postage Free hanging tag with nice quotes DM or whatsapp for more details ✔ #biarmurahasalselesa #minimizekanbudgetmaximizekankepuasan #walaupunbundletapicomey #ukurbajudibadansendiri #sharesharelah #barunakmula #abangjualmurah2 #wakdoyokpunkalah #digitalentrepreneurship #peninkapla #uniklmfi #kptmbangi

Share 0 22

Advertisement

List rekreasimfi's Instagram Our new committee, may Allah guide our way 

#uniklmfi 
#rekreasimfi 1607950472195080310_4776341410

Our new committee, may Allah guide our way #uniklmfi #rekreasimfi

Share 0 20

Advertisement

List awa_sneakers_comeback's Instagram .
_NIKE AIRMAX 2017
selling price: RM129 SM / RM139 ss
size: 40-44 euro
.
Running shoes available now..grab your desired design and color..materials made from clothes and rubber..
.
.
simply click and ws me at bio link
//01133198255
//01133198255
//01133198255

#awa_sneakers_comeback #newdesign #newcolor #sayajual #sayajualkasut #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazar #malaysia #unikl #uniklmfi #uniklbmi #uniklmimet #uniklmsi  #mareykarnival #choiceisyours #uia #uniten #um #upm #uiam #universitymalaya 1607947405897277582_5999012720

. _NIKE AIRMAX 2017 selling price: RM129 SM / RM139 ss size: 40-44 euro . Running shoes available now..grab your desired design and color..materials made from clothes and rubber.. . . simply click and ws me at bio link //01133198255 //01133198255 //01133198255 #awa_sneakers_comeback #newdesign #newcolor #sayajual #sayajualkasut #sayajualmurah #bazarpaknilmurah #bazar #malaysia #unikl #uniklmfi #uniklbmi #uniklmimet #uniklmsi #mareykarnival #choiceisyours #uia #uniten #um #upm #uiam #universitymalaya

Share 0 30
List karismauniklmfi's Instagram Sukan KARISMA 2017. 
Acara - acara yang akan dipertandingkan;

1) Futsal ⚽️
2) Bola Tampar 
3) Dart  
4) Ping Pong 
5) Badminton  
6) Bowling  
7) Carom
8) Chess
9) Pétanque 
10) Tug of War
#weareunikl
#uniklmfi 1607864711318461106_2004736303

Sukan KARISMA 2017. Acara - acara yang akan dipertandingkan; 1) Futsal ⚽️ 2) Bola Tampar 3) Dart 4) Ping Pong 5) Badminton 6) Bowling 7) Carom 8) Chess 9) Pétanque 10) Tug of War #weareunikl #uniklmfi

Share 0 5
List thegudhang's Instagram Selamat petang kawan2. 
Petang ni kami buka longgok dekat area #dengkil. Yang mana duduk area2 dengkil, dekat dengan UITM TU.. marilah meriahkan suasana petang. Yang branded2 kita simpan baik2

#biarmurahasalselesa #minimizekanbudgetmaximizekankepuasan #walaupunbundletapicomey #ukurbajudibadansendiri #sharesharelah #barunakmula #abangjualmurah2 #wakdoyokpunkalah #digitalentrepreneurship #peninkapla #uniklmfi #kptmbangi 1607929496504397333_3510238157

Selamat petang kawan2. Petang ni kami buka longgok dekat area #dengkil. Yang mana duduk area2 dengkil, dekat dengan UITM TU.. marilah meriahkan suasana petang. Yang branded2 kita simpan baik2 #biarmurahasalselesa #minimizekanbudgetmaximizekankepuasan #walaupunbundletapicomey #ukurbajudibadansendiri #sharesharelah #barunakmula #abangjualmurah2 #wakdoyokpunkalah #digitalentrepreneurship #peninkapla #uniklmfi #kptmbangi

Share 0 28
List gogadgetz's Instagram STOCK IP7 DAH MASUK GAIS. HARGA MMG SUPERB MURAH 
RUGI SAPA TAK ANGKAT IP7 DENGAN HARGA YG SUPERB MURAH. DAH LAA MURAH ORIGINAL PULAK TU  DEPO UTK COD HANYA RM200. ESOK LUSA TERUS COD  .
.
.
IPHONE PRICE 2ND HAND 
14 days warranty
✅Fullset
✅Free temp glass
✅Free case

IPHONE 7 
32gb 2170
128gb 2570
(All colour same price)

#iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis 1607917320097000330_3303997654

STOCK IP7 DAH MASUK GAIS. HARGA MMG SUPERB MURAH RUGI SAPA TAK ANGKAT IP7 DENGAN HARGA YG SUPERB MURAH. DAH LAA MURAH ORIGINAL PULAK TU DEPO UTK COD HANYA RM200. ESOK LUSA TERUS COD . . . IPHONE PRICE 2ND HAND 14 days warranty ✅Fullset ✅Free temp glass ✅Free case IPHONE 7 32gb 2170 128gb 2570 (All colour same price) #iphoneperak #iphonelumut #iphonemurah #iphonemania #iphonemurah #iphonemurahori #iphonemurahgila #iphonemurahmalaysia #iphonemalaysia #iphone5murah #trustedselleriphone #trustedseller #iphoneseller #iphonesellermalaysia #unikl #uniklmimet #uniklproud #uniklbmi #uniklmiit #uniklmiat #uniklmsi #uniklmfi #unikliprom #uniklmitec #uniklrcmp #uitm #uitmlendu #uitmtapahperak #uitmsriiskandar #uitmarau #uitmarauperlis

Share 0 36
List adiey_sur769's Instagram Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut..
.
.
Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka.
.
Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia.
.
Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu.
.
Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response.
.
maklumat lnjut sila pm saya
.
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey Sur )
.
Tags:
#3L4KMudah 
#BETABusinessClub
#bizvalet
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel #Uniten
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI 
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017
#ShahAlam #UITMShahAlam
#sentapanjiwa 1607914792424486215_1480042734

Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut.. . . Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka. . Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia. . Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu. . Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response. . maklumat lnjut sila pm saya . 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey Sur ) . Tags: #3l4kmudah #BETABusinessClub #bizvalet #utp #usm #ukm #upm #gmi #msu #upsi #unisel #Uniten #uniklmimet #uniklmiit #uniklubis #uniklmicet #unikliprom #uniklmestech #uniklbmi #UniKLMFI #uitmseriiskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017 #shahalam #UITMShahAlam #sentapanjiwa

Share 2 142
List adiey_sur769's Instagram Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut..
.
.
Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka.
.
Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia.
.
Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu.
.
Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response.
.
maklumat lnjut sila pm saya
.
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey Sur )
.
Tags:
#3L4KMudah 
#BETABusinessClub
#bizvalet
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel #Uniten
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI 
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017
#ShahAlam #UITMShahAlam
#sentapanjiwa 1607910297548209393_1480042734

Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut.. . . Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka. . Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia. . Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu. . Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response. . maklumat lnjut sila pm saya . 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey Sur ) . Tags: #3l4kmudah #BETABusinessClub #bizvalet #utp #usm #ukm #upm #gmi #msu #upsi #unisel #Uniten #uniklmimet #uniklmiit #uniklubis #uniklmicet #unikliprom #uniklmestech #uniklbmi #UniKLMFI #uitmseriiskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017 #shahalam #UITMShahAlam #sentapanjiwa

Share 1 79
List adiey_sur769's Instagram Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut..
.
.
Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka.
.
Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia.
.
Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu.
.
Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response.
.
maklumat lnjut sila pm saya
.
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey sur)
 010-9675735 (Adiey Sur )
.
Tags:
#3L4KMudah 
#BETABusinessClub
#bizvalet
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU #UPSI #Unisel #Uniten
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom #UniKLMestech #UniKLBMi #UniKLMFI 
#UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017
#ShahAlam #UITMShahAlam
#sentapanjiwa 1607906199453213583_1480042734

Kalau tak berani, jangan jadi usahawan. Dunia usahawan bukan untuk orang penakut.. . . Percayalah, anda sanggup buat perkara yang anda takut, anda akan dapat perkara yang anda suka. . Anda penakut? Takut keluar untuk belajar? Takut belanja untuk marketing? Ok, pergi cari kerja dan makan gaji. Tu jer ubat dia. . Terasa? Baguslah tu. Sekali-sekala bagi sentap jiwa penakut tu. . Saya kat sini cuma nk buka peluang kepada sesiapa yg teringin nk ubah kehidupan dia ke arah yg lebih baik n nak bebas hutang meh sini la kita bincang, saya tak paksa , yg betul2 n serius sahaja ok?? Apa2 pertanyaan boleh pm utk fast response. . maklumat lnjut sila pm saya . 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey sur) 010-9675735 (Adiey Sur ) . Tags: #3l4kmudah #BETABusinessClub #bizvalet #utp #usm #ukm #upm #gmi #msu #upsi #unisel #Uniten #uniklmimet #uniklmiit #uniklubis #uniklmicet #unikliprom #uniklmestech #uniklbmi #UniKLMFI #uitmseriiskandar #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017 #shahalam #UITMShahAlam #sentapanjiwa

Share 0 113
List majlisamanahrakyat's Instagram CONGRATULATION TO UNIKL-MFI CHAMPION OF ARAMCO ENACTUS INNOVATIVE CHALLENGE 2017

Congratulations to UniKL MFI Enactus Team for being crowned the Champion of Aramco Enactus Innovative Challenge 2017 with the proposal entitled "Recycling Wasted Heat Energy From Air-Conditioner". The team bagged RM3,000 in prize money and will represent Malaysia in the Aramco Asia Cup in Beijing, China on 9 November 2017. The other finalists for the Malaysian leg today were from USM, UniMAP and UiTM.

#Congratulation
#WeareUniKL
#UniKL
#UniKLMFI
#MARA
#KKLW
#KKLWHariIni 1607844794793199577_3637843025

CONGRATULATION TO UNIKL-MFI CHAMPION OF ARAMCO ENACTUS INNOVATIVE CHALLENGE 2017 Congratulations to UniKL MFI Enactus Team for being crowned the Champion of Aramco Enactus Innovative Challenge 2017 with the proposal entitled "Recycling Wasted Heat Energy From Air-Conditioner". The team bagged RM3,000 in prize money and will represent Malaysia in the Aramco Asia Cup in Beijing, China on 9 November 2017. The other finalists for the Malaysian leg today were from USM, UniMAP and UiTM. #Congratulation #WeareUniKL #UniKL #UniKLMFI #MARA #KKLW #kklwhariini

Share 1 43
List nasilemak_kajang's Instagram Nasi Lemak DJ SUPER AWESOME❗️
.
.
Telur Rebus,Telur Goreng,Ikan Bilis,Kacang,Timun dan Sambal mengancam 
.
.
Hanya RM 3.00 sahaja ❗️Minimum order 5 pax 
.
.
Untuk tempahan ws 019-3862601
019-3862601
019-3862601
.
.
#fooddelivery #putrajaya #kptmbangi #ukm #upm #uniten #iukl #gmi #uniklmfi #kajang #bangi #nasilemak 1607840963036472068_6054722987

Nasi Lemak DJ SUPER AWESOME❗️ . . Telur Rebus,Telur Goreng,Ikan Bilis,Kacang,Timun dan Sambal mengancam . . Hanya RM 3.00 sahaja ❗️Minimum order 5 pax . . Untuk tempahan ws 019-3862601 019-3862601 019-3862601 . . #fooddelivery #putrajaya #kptmbangi #ukm #upm #uniten #iukl #gmi #uniklmfi #kajang #bangi #nasilemak

Share 0 7
List nasilemak_kajang's Instagram Nasi Lemak DJ SUPER JIMAT ❗️
.
.
Telur Rebus,Ikan Bilis,Kacang,Timun dan Sambal mengancam 
.
.
Hanya RM 1.50 sahaja ❗️Minimum order 10 pax 
.
.
Untuk tempahan ws 019-3862601
019-3862601
019-3862601
.
.
#fooddelivery #putrajaya #kptmbangi #ukm #upm #uniten #iukl #gmi #uniklmfi #kajang #bangi #nasilemak 1607840330980239941_6054722987

Nasi Lemak DJ SUPER JIMAT ❗️ . . Telur Rebus,Ikan Bilis,Kacang,Timun dan Sambal mengancam . . Hanya RM 1.50 sahaja ❗️Minimum order 10 pax . . Untuk tempahan ws 019-3862601 019-3862601 019-3862601 . . #fooddelivery #putrajaya #kptmbangi #ukm #upm #uniten #iukl #gmi #uniklmfi #kajang #bangi #nasilemak

Share 1 5
List hairulazram's Instagram SECARA JUJURNYA AKU TAHU...
.
.
.
.
.
Semua orang ada IMPIAN. Anda juga pasti ada impian bukan? Bagaimana cara mahu mencapai impian anda? Berimpian sahaja tidak cukup sekiranya tidak disertakan dgn TINDAKAN
.

IMPIAN tanpa TINDAKAN ianya ibarat ANGAN-ANGAN MAT JENIN. MAT JENIN merupakan seorang perancang yg bgs tetapi tindakannya tiada. Apa kesudahan impian MAT JENIN? Duk tahap tu je la.  Anda sudah pasti taknak jadi mcm MAT JENIN bukan? Jom kita sama2 lakukan TINDAKAN supaya IMPIAN kita semua tercapai
.

Saya menawarkan OFFER DISKAUN 40% kepada 5 orang Terawal untuk saya ajar buat duit melalui FB, Instagram & Wicet!! . YA !! 5 ORANG SAHAJA!! JANGAN LEPASKAN PELUANG!!
.OFFER HANYA HARI NI SAHAJA 
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut  :

0133908602 (Azram)
0133908602 (Azram)
0133908602 (Azram)
.
Info lanjut di Instagram:
 @hairullazram
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam #buatduit 1607826260866927963_5520438853

SECARA JUJURNYA AKU TAHU... . . . . . Semua orang ada IMPIAN. Anda juga pasti ada impian bukan? Bagaimana cara mahu mencapai impian anda? Berimpian sahaja tidak cukup sekiranya tidak disertakan dgn TINDAKAN . IMPIAN tanpa TINDAKAN ianya ibarat ANGAN-ANGAN MAT JENIN. MAT JENIN merupakan seorang perancang yg bgs tetapi tindakannya tiada. Apa kesudahan impian MAT JENIN? Duk tahap tu je la. Anda sudah pasti taknak jadi mcm MAT JENIN bukan? Jom kita sama2 lakukan TINDAKAN supaya IMPIAN kita semua tercapai . Saya menawarkan OFFER DISKAUN 40% kepada 5 orang Terawal untuk saya ajar buat duit melalui FB, Instagram & Wicet!! . YA !! 5 ORANG SAHAJA!! JANGAN LEPASKAN PELUANG!! .OFFER HANYA HARI NI SAHAJA Boleh pm untuk tahu lebih lanjut : 0133908602 (Azram) 0133908602 (Azram) 0133908602 (Azram) . Info lanjut di Instagram:  @hairullazram . . Tags: #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok #UniKLUbis  #UniKLMicet  #unikliprom#UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017  #shahalam #buatduit

Share 0 313
List hairullazram's Instagram SECARA JUJURNYA AKU TAHU...
.
.
.
.
.
Semua orang ada IMPIAN. Anda juga pasti ada impian bukan? Bagaimana cara mahu mencapai impian anda? Berimpian sahaja tidak cukup sekiranya tidak disertakan dgn TINDAKAN
.

IMPIAN tanpa TINDAKAN ianya ibarat ANGAN-ANGAN MAT JENIN. MAT JENIN merupakan seorang perancang yg bgs tetapi tindakannya tiada. Apa kesudahan impian MAT JENIN? Duk tahap tu je la.  Anda sudah pasti taknak jadi mcm MAT JENIN bukan? Jom kita sama2 lakukan TINDAKAN supaya IMPIAN kita semua tercapai
.

Saya menawarkan OFFER DISKAUN 40% kepada 5 orang Terawal untuk saya ajar buat duit melalui FB, Instagram & Wicet!! . YA !! 5 ORANG SAHAJA!! JANGAN LEPASKAN PELUANG!!
.OFFER HANYA HARI NI SAHAJA 
Boleh pm untuk tahu lebih lanjut  :

0133908602 (Azram)
0133908602 (Azram)
0133908602 (Azram)
.
Info lanjut di Instagram:
 @hairullazram
.
.
Tags:
#BETABusinessClub
#NewDiamondOrder
#BlackDiamondNetwork
#UTP #USM #UKM #UPM #GMI #MSU 
#UPSI #Unisel #Uniten #3L4KMudah 
#UniKLMIMET #UniKLMiiT #uumsintok
#UniKLUbis #UniKLMicet #UniKLIprom#UniKLMestech #UniKLBMi #UITMShahAlam
#UniKLMFI #UiTMSeriIskandar #UiTMShahAlam
#ProgramGandakanSimpanan2017 #ShahAlam #kolejuniti #AzramNextMillionaire 1607824351151597485_1914225601

SECARA JUJURNYA AKU TAHU... . . . . . Semua orang ada IMPIAN. Anda juga pasti ada impian bukan? Bagaimana cara mahu mencapai impian anda? Berimpian sahaja tidak cukup sekiranya tidak disertakan dgn TINDAKAN . IMPIAN tanpa TINDAKAN ianya ibarat ANGAN-ANGAN MAT JENIN. MAT JENIN merupakan seorang perancang yg bgs tetapi tindakannya tiada. Apa kesudahan impian MAT JENIN? Duk tahap tu je la. Anda sudah pasti taknak jadi mcm MAT JENIN bukan? Jom kita sama2 lakukan TINDAKAN supaya IMPIAN kita semua tercapai . Saya menawarkan OFFER DISKAUN 40% kepada 5 orang Terawal untuk saya ajar buat duit melalui FB, Instagram & Wicet!! . YA !! 5 ORANG SAHAJA!! JANGAN LEPASKAN PELUANG!! .OFFER HANYA HARI NI SAHAJA Boleh pm untuk tahu lebih lanjut : 0133908602 (Azram) 0133908602 (Azram) 0133908602 (Azram) . Info lanjut di Instagram:  @hairullazram . . Tags: #BETABusinessClub #NewDiamondOrder #BlackDiamondNetwork #UTP  #USM  #UKM  #UPM  #GMI  #MSU  #UPSI  #Unisel  #Uniten  #3L4KMudah  #UniKLMIMET  #UniKLMiiT  #uumsintok #UniKLUbis  #UniKLMicet  #unikliprom#UniKLMestech  #UniKLBMi  #UITMShahAlam #UniKLMFI  #UiTMSeriIskandar  #UiTMShahAlam #ProgramGandakanSimpanan2017  #shahalam #kolejuniti #azramnextmillionaire

Share 1 155
List kklwhariini's Instagram CONGRATULATION TO UNIKL-MFI CHAMPION OF ARAMCO ENACTUS INNOVATIVE CHALLENGE 2017

Congratulations to UniKL MFI Enactus Team for being crowned the Champion of Aramco Enactus Innovative Challenge 2017 with the proposal entitled "Recycling Wasted Heat Energy From Air-Conditioner". The team bagged RM3,000 in prize money and will represent Malaysia in the Aramco Asia Cup in Beijing, China on 9 November 2017

The other finalists for the Malaysian leg today were from USM, UniMAP and UiTM

#Congratulation
#WeareUniKL
#UniKL
#UniKLMFI
#MARA
#KKLW
#KKLWHariIni
@kklw_gov 1607789212103136507_4363897770

CONGRATULATION TO UNIKL-MFI CHAMPION OF ARAMCO ENACTUS INNOVATIVE CHALLENGE 2017 Congratulations to UniKL MFI Enactus Team for being crowned the Champion of Aramco Enactus Innovative Challenge 2017 with the proposal entitled "Recycling Wasted Heat Energy From Air-Conditioner". The team bagged RM3,000 in prize money and will represent Malaysia in the Aramco Asia Cup in Beijing, China on 9 November 2017 The other finalists for the Malaysian leg today were from USM, UniMAP and UiTM #Congratulation #WeareUniKL #UniKL #UniKLMFI #MARA #KKLW #KKLWHariIni @kklw_gov

Share 0 11
List nurulsyauqina__'s Instagram Risiko bisnes adalah kaya sis pernah dengar ada sorang member yang takut kaya sebab takut kufur nikmat 
.
.
Sis tak salahkan dia pun sebab ye la zaman sekarang ni yang terpapar di mata dunia ialah kekejaman demi kejahatan dek duit yang terlampau banyak betul tak?
.
.
Tapi kita jangan salah konsep. Salah ke kaya?
.
.
Nak tahu tak, pada zaman baginda S.A.W. dulu, ibu kepada Anas bin Malik pernah bertemu rasulullah untuk minta baginda mendoakan anaknya kaya.
.
.
Lantas rasulullah berdoa:
.
.
"Ya Allah, banyakkanlah hartanya dan anaknya." Memang benar Anas menjadi kaya dan memiliki anak yang sangat ramai.
.
.
Zaman nabi Nuh pun ada kisah tersendiri tau. Nanti sis kongsikan lagi keh 
.
.
BETA Business Club - "Connecting Dreams"
.
.
016-6580753 (Syauqina)
016-6580753 (Syauqina)
016-6580753 (Syauqina)
.
.
#BETABusinessClub #ConnectingDreams#BlackDiamondNetwork #kualalumpur #shahalam#uitmshahalam #unisel #polisas#stadiummelawati #petalingjaya #cfsiium#uiapetalingjaya #UniversitiMalaya #UM #uniklmiit#uniklbmi #iic #gombak #uiagombak #ukmbangi#uniklmfi #unibis #iprom #kptmcheras#kptmbangi 1607727523730651782_683436375

Risiko bisnes adalah kaya sis pernah dengar ada sorang member yang takut kaya sebab takut kufur nikmat . . Sis tak salahkan dia pun sebab ye la zaman sekarang ni yang terpapar di mata dunia ialah kekejaman demi kejahatan dek duit yang terlampau banyak betul tak? . . Tapi kita jangan salah konsep. Salah ke kaya? . . Nak tahu tak, pada zaman baginda S.A.W. dulu, ibu kepada Anas bin Malik pernah bertemu rasulullah untuk minta baginda mendoakan anaknya kaya. . . Lantas rasulullah berdoa: . . "Ya Allah, banyakkanlah hartanya dan anaknya." Memang benar Anas menjadi kaya dan memiliki anak yang sangat ramai. . . Zaman nabi Nuh pun ada kisah tersendiri tau. Nanti sis kongsikan lagi keh . . BETA Business Club - "Connecting Dreams" . . 016-6580753 (Syauqina) 016-6580753 (Syauqina) 016-6580753 (Syauqina) . . #BETABusinessClub  #connectingdreams#BlackDiamondNetwork  #kualalumpur  #shahalam#uitmshahalam  #unisel  #polisas#stadiummelawati  #petalingjaya  #cfsiium#uiapetalingjaya  #UniversitiMalaya  #UM  #uniklmiit#uniklbmi  #iic  #gombak  #uiagombak  #ukmbangi#uniklmfi  #unibis  #iprom  #kptmcheras#kptmbangi

Share 0 280
List karismauniklmfi's Instagram KARISMA Sport 2017 akan bermula hari ini. Pelbagai acara sukan akan dianjurkan untuk staf-staf UniKL MFI
⚽️
Daftar nama anda sebagai pemain dan beri Rumah Sukan anda kemenangan. Hadiah menarik disediakan untuk setiap acara yang dipertandingkan. Majulah sukan untuk UniKL MFI. 
#uniklmfi
#thekuningknights
#greenhornets
#reddevils
#bluewarrior⚔️ 1607618309959113962_2004736303

KARISMA Sport 2017 akan bermula hari ini. Pelbagai acara sukan akan dianjurkan untuk staf-staf UniKL MFI ⚽️ Daftar nama anda sebagai pemain dan beri Rumah Sukan anda kemenangan. Hadiah menarik disediakan untuk setiap acara yang dipertandingkan. Majulah sukan untuk UniKL MFI. #uniklmfi #thekuningknights #greenhornets #reddevils #bluewarrior⚔️

Share 0 3
Load More