GramosphereGramosphere

Instagram Online Web Viewer

en

#nakjugak • List images about nakjugak via Instagram

View images about #nakjugak. Current medias tagged with nakjugak from real instagram users and share them

Advertisement

List nerdzan's Instagram Layan baby shark dulu  @imahz_choty #nakjugak #musicallymalaysia  #musically #babyshark #happyme #bilecurrenttakada 1610328222829043932_1494776674

Layan baby shark dulu @imahz_choty #nakjugak #musicallymalaysia #musically #babyshark #happyme #bilecurrenttakada

Share 1 44

Advertisement

List ian_sehm's Instagram Then the question remains, does anyone agrees that this particular photo of mine shown pan-asian ancestry? 
#mengada #nakjugak #haha #brocuba #janganmengata #fuhh #loveuolls 1610327712289810287_1256671431

Then the question remains, does anyone agrees that this particular photo of mine shown pan-asian ancestry? #mengada #nakjugak #haha #brocuba #janganmengata #fuhh #loveuolls

Share 0 10

Advertisement

List iqaish_lacouture's Instagram ootd mok anok. Tak panas langsung pakai kain sakura cotton. Suci tak meragam langsung! Tak panas! Serap peluh! Anti kedut. Giler ah. 

Abaikan lengan awieee kiqa 

#ootd #nakjugak #sakuracotton 1610119983169156767_48178186

ootd mok anok. Tak panas langsung pakai kain sakura cotton. Suci tak meragam langsung! Tak panas! Serap peluh! Anti kedut. Giler ah. Abaikan lengan awieee kiqa #ootd #nakjugak #sakuracotton

Share 0 35
List rudiafiq's Instagram Vainday.. Cause it's Saturday and one more day to my Birthday.. #knightofonefullerton
#nakjugak 
@shazelina.shazzy @shazziedoink #trendsetters #nolipsticknosunglasses 1610061201415531450_262753698

Vainday.. Cause it's Saturday and one more day to my Birthday.. #knightofonefullerton #nakjugak @shazelina.shazzy @shazziedoink #trendsetters #nolipsticknosunglasses

Share 7 28
List kisah_ajam's Instagram #iphone8
#jangancakapabgtakpayung 
#tahannafas
#tahangelak 
#nakjugak 1610050952685292864_228537801

#iphone8 #jangancakapabgtakpayung #tahannafas #tahangelak #nakjugak

Share 0 9
List dafni_abdullah's Instagram This is as close as I can.get to him.. Front row dah ni.. So close yet so far.. Masa jerit2 lambai2 tu I think he actually looked and smiled at me for two (2) seconds.. Rasanyalah.. #nakjugak #2secondspunjadilah 1609394375842313638_198796

This is as close as I can.get to him.. Front row dah ni.. So close yet so far.. Masa jerit2 lambai2 tu I think he actually looked and smiled at me for two (2) seconds.. Rasanyalah.. #nakjugak #2secondspunjadilah

Share 0 26
List shah_rule88's Instagram atau... aku harus lari ke hutan belok ke pantai? 
#nakjugak #greatoceanroad #lochardgorge #portcambellnationalpark #victoria #australia 1609295784875112188_199760131

atau... aku harus lari ke hutan belok ke pantai? #nakjugak #greatoceanroad #lochardgorge #portcambellnationalpark #victoria #australia

Share 6 109
List thejunni_raa's Instagram apa ni?
LiptintHarga?Rm52
ok takpala mahal la
Rm52 dapat 3in1 laa syg2
dapat Foudation+ Liptint
cakap 3in1 ..!
ya ...liptint blh buat Blusher..pipi nampak pinkish dan segar tau

nak order 0134474500
#nakjugak #liptint #thejunniliptint #thejunni #foundation #bagus #kesankekal #remaja #Awetmuda #antioperacina #antigelap 1609289478514218142_5889462813

apa ni? LiptintHarga?Rm52 ok takpala mahal la Rm52 dapat 3in1 laa syg2 dapat Foudation+ Liptint cakap 3in1 ..! ya ...liptint blh buat Blusher..pipi nampak pinkish dan segar tau nak order 0134474500 #nakjugak #liptint #thejunniliptint #thejunni #foundation #bagus #kesankekal #remaja #awetmuda #antioperacina #antigelap

Share 0 10
List thejunni_raa's Instagram Ada yang tanya apa rahsia iolss jadi cantikk ,bebas jerawat, jeragat dan kulit berminyakk .
.
 Dalam masa yang sama bolehh tanggung life harian sendiri   iolss pakai Mayla Skincare by The Junni. Memang daa menjadi rutin harian untuk apply mayla. Dalam masa yang sama iolss jual skincare nih untuk bantu orang lain jadi cantikk.  Ada jugakk yang tanya skincare nih sesuai untuk semua kulit kee?? .
 Okayy The junni ada 2 set. 1 normal set 2 mayla. Yang mana sesuai untuk kulit korang? Mai laa pm tepi kita cerita kelebihan the junni nih. Dalam masa yang sama korang bolehh tau yang mana sesuai dengan kulit hampa. 
Nak cantikk?  Nak kulit bersih bebas jerawat, jeragat & kulit berminyak tuhh takk susah pun. .
Just consisten jehh.
 Jangan putus asa. Jangan risau The junni tiada bahan merkuri. Paling penting the junni bolehh buat uolss jatuh hati and takk kan pandang lain  .whatsapp 0134474500
#nakjugak #naturalbeauty #takbercapuk #thejunnipinkishwhite #memangohsem #thejunnimayla #normalset #nokimia #organic #bagus #Awetmuda #cerah5xganda #the  #jumlawa #thelittlemermaid #m #lelakiponbolehpakai 1609282710543287371_5889462813

Ada yang tanya apa rahsia iolss jadi cantikk ,bebas jerawat, jeragat dan kulit berminyakk . . Dalam masa yang sama bolehh tanggung life harian sendiri iolss pakai Mayla Skincare by The Junni. Memang daa menjadi rutin harian untuk apply mayla. Dalam masa yang sama iolss jual skincare nih untuk bantu orang lain jadi cantikk. Ada jugakk yang tanya skincare nih sesuai untuk semua kulit kee?? . Okayy The junni ada 2 set. 1 normal set 2 mayla. Yang mana sesuai untuk kulit korang? Mai laa pm tepi kita cerita kelebihan the junni nih. Dalam masa yang sama korang bolehh tau yang mana sesuai dengan kulit hampa. Nak cantikk? Nak kulit bersih bebas jerawat, jeragat & kulit berminyak tuhh takk susah pun. . Just consisten jehh. Jangan putus asa. Jangan risau The junni tiada bahan merkuri. Paling penting the junni bolehh buat uolss jatuh hati and takk kan pandang lain .whatsapp 0134474500 #nakjugak #naturalbeauty #takbercapuk #thejunnipinkishwhite #memangohsem #thejunnimayla #normalset #nokimia #organic #bagus #awetmuda #cerah5xganda #the #jumlawa #thelittlemermaid #m #lelakiponbolehpakai

Share 0 13
List thejunni_raa's Instagram Baru guna liptint & foundation.

Mix dua dua liptint dgn pondesen tu. Fuhhh mereciksss beb. Sumpah best gila. Tetiba rasa flwless. Cantik sangat. Foundation sand latte tu boleh buat muka nampak pinkish extra sbenrnya.

Bukan untuk org kulit sawo matang je tau. Susah nak cakap best dia cane. Tapi sumpah best gila. 
Oke saje nak bg testimoni. Menunjukkan yang ai olls dah mula terujaaa. 
Lani whatsapp naa,,, 0134474500
 #makeupkit #liptint #foundation #bagus #blusher #licin #cantiksertamerta #5minitflawless #2minseri #sehariantahan #tahanlama #tahan #mesrawudhuk #mesraalam #elakcapuk #cegahsunburn #elakcela #dapdapdap #cantikgebupinkish #berbaloi #murah #sayajualmurah #tapisuperb #kesanterbaik #nak #nakjugak #nakcantik 1609277762548091585_5889462813

Baru guna liptint & foundation. Mix dua dua liptint dgn pondesen tu. Fuhhh mereciksss beb. Sumpah best gila. Tetiba rasa flwless. Cantik sangat. Foundation sand latte tu boleh buat muka nampak pinkish extra sbenrnya. Bukan untuk org kulit sawo matang je tau. Susah nak cakap best dia cane. Tapi sumpah best gila. Oke saje nak bg testimoni. Menunjukkan yang ai olls dah mula terujaaa. Lani whatsapp naa,,, 0134474500 #makeupkit #liptint #foundation #bagus #blusher #licin #cantiksertamerta #5minitflawless #2minseri #sehariantahan #tahanlama #tahan #mesrawudhuk #mesraalam #elakcapuk #cegahsunburn #elakcela #dapdapdap #cantikgebupinkish #berbaloi #murah #sayajualmurah #tapisuperb #kesanterbaik #nak #nakjugak #nakcantik

Share 0 13
List azhani's Instagram Last splash #infinitypool #nakjugak #sufihanafi 1609266637298376202_726408

Last splash #infinitypool #nakjugak #sufihanafi

Share 1 14
List qiefahmi's Instagram Sementara mood baik.. Kite selfie dulu.. Hehehe #daddyanddaughter #dadiesgirl #wearetwins #wearesame #likefatherlikedaughter 1608726725280222124_1325233815

Sementara mood baik.. Kite selfie dulu.. Hehehe #daddyanddaughter #dadiesgirl #wearetwins #wearesame #likefatherlikedaughter

Share 7 27
List arsadbaik's Instagram @emiy9 , abang nak belanje jugak meja opis laa..
#nakjugak 1608028926314381674_48158808

@emiy9 , abang nak belanje jugak meja opis laa.. #nakjugak

Share 3 38
List nurul_ashikin29's Instagram Finally..we're here! Legaaaaa 
@ftn_idyu  @rinnasrin 
#nakjugak #depapostipunnakjugak 1608019489794701627_219681792

Finally..we're here! Legaaaaa @ftn_idyu @rinnasrin #nakjugak #depapostipunnakjugak

Share 1 12
List nasriahsofea's Instagram "Oh angin kau kirimkan kalimah kasihku
Agar dapat kudengari kalamnya berbunyi
Biarpun sekadar cuma memujuk hati
Akan ku terus berdiri, hadapi semua ini"
-
Yes people, silakan ketawa.  #nakjugak 1607968418572835467_1767163713

"Oh angin kau kirimkan kalimah kasihku Agar dapat kudengari kalamnya berbunyi Biarpun sekadar cuma memujuk hati Akan ku terus berdiri, hadapi semua ini" - Yes people, silakan ketawa. #nakjugak

Share 30 120
List cikadekmorib's Instagram Rindu abang hencem ni jugak
#nakjugak 1607740474994898119_1757821528

Rindu abang hencem ni jugak #nakjugak

Share 4 76
List copbajujitra's Instagram Ohsem baqhang! Tengokpun dah ohsem, pakai apa lagikan?
Jangan tunggu lama² nanti dikebas orang..
Harga special baqhang.
019-5025393
019-5025393
018-5025393

wassap laju²

#ohsem
#awesome
#baqhang
#onelinertee
#qualitytshirt
#awesometshirt
#iloveit
#iwantit
#silkscreen
#heatpress
#tshirtcun
#tshirtmurah
#malaysiaku
#nakjugak
#copbajujitra 1607299262433962033_2678967086

Ohsem baqhang! Tengokpun dah ohsem, pakai apa lagikan? Jangan tunggu lama² nanti dikebas orang.. Harga special baqhang. 019-5025393 019-5025393 018-5025393 wassap laju² #ohsem #awesome #baqhang #onelinertee #qualitytshirt #awesometshirt #iloveit #iwantit #silkscreen #heatpress #tshirtcun #tshirtmurah #malaysiaku #nakjugak #copbajujitra

Share 0 58
List bungarose's Instagram He like to smell what I ate but he will never take a bite.

He was taught from young to only eat what's from his bowl. Anything outside his bowl he won't eat.

He won't climb dining table and kitchen counter also.

#nakJugak 
#bondingTime
#ambilBauSaja 1607297889444090726_43148240

He like to smell what I ate but he will never take a bite. He was taught from young to only eat what's from his bowl. Anything outside his bowl he won't eat. He won't climb dining table and kitchen counter also. #nakJugak #bondingTime #ambilbausaja

Share 3 9
Load More