GramosphereGramosphere

Instagram Online Web Viewer

en

#gitgaatfirstnation • List images about gitgaatfirstnation via Instagram

View images about #gitgaatfirstnation. Current medias tagged with gitgaatfirstnation from real instagram users and share them

List pamje_nga_natyra's Instagram Fotografia nga @paulnicklen // Kur shikoj në sytë e një ariu shpirtëror, shoh urtësi, qetësi, durim, inteligjencë dhe një aftësi e lindur për t'u lidhur me një ekosistem që nuk do ta kuptojmë kurrë. Shqisat e tyre janë përshtatur imët në mjedisin e tyre. Ata e dinë çdo rrëzë, grumbull kokrra të kuqe dhe pishinën e salmonit në gamën e tyre të shtëpisë. Ata kanë ndjekur të njëjtat shtigje mijëra herë. Kur një arushë si kjo frymë e bukur femër, më lejon të hyja në botën e saj, as nuk mund të filloj të përshkruaj mirënjohjen dhe përulësinë që ndiej. Jam e parehatshme qe thyeja paqen e momentit me kliken e kameres time dhe akoma dua ta kapem kete moment dhe ta jetoj ate pergjithmone dhe te luaj nje rol per te ndihmuar ne mbrojtjen e disa prej shkretimeve te fundit te medhenj. #followme on @paulnicklen për të parë videot e mia të preferuara të ariut të mbytur, që kapin një salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc 1562490279633018585_5700277598

Fotografia nga @paulnicklen // Kur shikoj në sytë e një ariu shpirtëror, shoh urtësi, qetësi, durim, inteligjencë dhe një aftësi e lindur për t'u lidhur me një ekosistem që nuk do ta kuptojmë kurrë. Shqisat e tyre janë përshtatur imët në mjedisin e tyre. Ata e dinë çdo rrëzë, grumbull kokrra të kuqe dhe pishinën e salmonit në gamën e tyre të shtëpisë. Ata kanë ndjekur të njëjtat shtigje mijëra herë. Kur një arushë si kjo frymë e bukur femër, më lejon të hyja në botën e saj, as nuk mund të filloj të përshkruaj mirënjohjen dhe përulësinë që ndiej. Jam e parehatshme qe thyeja paqen e momentit me kliken e kameres time dhe akoma dua ta kapem kete moment dhe ta jetoj ate pergjithmone dhe te luaj nje rol per te ndihmuar ne mbrojtjen e disa prej shkretimeve te fundit te medhenj. #followmeon @paulnicklen për të parë videot e mia të preferuara të ariut të mbytur, që kapin një salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc

Share 0 11

Advertisement

List bearviewingbc's Instagram #Repost @natgeo
・・・
Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc #explorebc #wildbc #hellobc #ecotourism #spiritbear 1561637818676979376_4339622898

#repost@natgeo ・・・ Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc #explorebc #wildbc #hellobc #ecotourism #spiritbear

Share 2 170

Advertisement

List qslice7's Instagram @Regrann from @natgeo - Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc - #regrann 1561137026010403691_1479723367

@Regrann from @natgeo - Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc- #regrann

Share 0 17

Advertisement

List brentrustymerrill's Instagram #Repost @natgeo (@get_repost)
・・・
Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc 1561091241281349497_3407357811

#repost@natgeo (@get_repost) ・・・ Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc

Share 0 5
List _atvplus_'s Instagram regram @natgeo
Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc 1561060265138492316_4117513839

regram @natgeo Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc

Share 0 30
List jayhearty_art's Instagram ❤️ #SaveBears #StopHunting #SaveTheEnvironment

#Repost @natgeo (@get_repost)
・・・
Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc 1561048103082341876_278735550

❤️ #savebears #stophunting #SaveTheEnvironment #repost@natgeo (@get_repost) ・・・ Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc

Share 0 11
List lora777999's Instagram Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc #Repost @natgeo with @insta.save.repost • • • 1561002208722588054_213474482

Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc #repost@natgeo with @insta.save.repost • • •

Share 0 16
List natgeo's Instagram Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followme on @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc 1560985956793683381_787132

Photograph by @paulnicklen // Whenever I look into the eyes of a Spirit Bear, I see wisdom, calm, patience, intelligence and an innate ability to connect to an ecosystem that we will never comprehend. Their senses are finely tuned to their surroundings. They know every twig, berry batch and salmon pool in their home range. They have walked the same trails thousands of times. When a bear like this beautiful female spirit bear, allows me into her world, I can’t even begin to describe the gratitude and humility I feel. I am uncomfortable breaking the peace of the moment with the click of my camera and yet I want to capture this moment and have it live on forever and play a role in helping protect some of the last great wildernesses. #followmeon @paulnicklen to see my favorite video of a spirt bear catching a salmon. #gratitude #bear #nature #naturelovers #greatbearrainforest #gitgaatfirstnation #follow #kermodebear #bc

Share 1.73K 600K
List gitgaatspirit's Instagram Spirit Bear "honor", watching for salmon at the river bank, wonderful season in the #greatbearrainforest #gitgaat #gitgaatfirstnation @gitgaatspirit @teresaclifton 1355532392677115787_3973038643

Spirit Bear "honor", watching for salmon at the river bank, wonderful season in the #greatbearrainforest #gitgaat #gitgaatfirstnation @gitgaatspirit @teresaclifton

Share 3 98
List gitgaatspirit's Instagram Kermode Bear "Honor" eating salmon at the river bank #gitgaat #gitgaatfirstnation @gitgaatspirit 1355530049344688241_3973038643

Kermode Bear "Honor" eating salmon at the river bank #gitgaat #gitgaatfirstnation @gitgaatspirit

Share 0 90
List teresaclifton's Instagram #bctreaty #gitgaatfirstnation #hartleybay 1122030772503475447_230107076

#bctreaty #gitgaatfirstnation #hartleybay

Share 1 9
Load More