GramosphereGramosphere

Instagram Online Web Viewer

en

#eyeliners • List images about eyeliners via Instagram

View images about #eyeliners. Current medias tagged with eyeliners from real instagram users and share them

Advertisement

List farmasisiparis's Instagram farmasi eyeliner 
05309313318
http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=538e5d86-2502-48ca-be2e-c357edc6d6f1
#farmasi #farmasikatalog #eyeliners #farmasieyeliner #bloggers #bloggerkesifetkinligi #katalogdansatış #ekiş #ekgelirkaynagi 1631214820722459438_4394478956

farmasi eyeliner 05309313318 http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=538e5d86-2502-48ca-be2e-c357edc6d6f1 #farmasi #farmasikatalog #eyeliners #farmasieyeliner #bloggers #bloggerkesifetkinligi #katalogdansatış #ekiş #ekgelirkaynagi

Share 0 2

Advertisement

Advertisement

List blingblingeyes_hk's Instagram 上下睫毛做晒真係超blingbling 呀
超輕盈台式植睫毛500根效果
上C卷9-13mm 下J8mm 
現有放題價$480 一個半鐘任植喔
(放題優惠至11月20日)
下睫毛+$120
25-29號不在港,
敬請提早預約
節省每天出門時間!不用擔心溶妝問題,十分方便❤
#飄眉 #半永久化妝 #一根接一根的植睫毛 #日式植睫毛 #日式睫毛 #旺角 #香港 #美容 #美瞳線 #3d立體美瞳線 #眼線 #霧加根眉 #霧眉 #孕睫術 #孕睫 #紋眼線 #tattoo #佐敦 #觀塘 #水晶唇 #櫻花唇 #好物推介 #好物分享 #eyeliners #台式睫毛 #山茶花睫毛 #植睫毛 #粉霧眉 #飄霧眉 #植睫毛教學 1631192346148242602_2144426359

上下睫毛做晒真係超blingbling 呀 超輕盈台式植睫毛500根效果 上C卷9-13mm 下J8mm 現有放題價$480 一個半鐘任植喔 (放題優惠至11月20日) 下睫毛+$120 25-29號不在港, 敬請提早預約 節省每天出門時間!不用擔心溶妝問題,十分方便❤ #飄眉 #半永久化妝 #一根接一根的植睫毛 #日式植睫毛 #日式睫毛 #旺角 #香港 #美容 #美瞳線 #3d立體美瞳線 #眼線 #霧加根眉 #霧眉 #孕睫術 #孕睫 #紋眼線 #tattoo #佐敦 #觀塘 #水晶唇 #櫻花唇 #好物推介 #好物分享 #eyeliners #台式睫毛 #山茶花睫毛 #植睫毛 #粉霧眉 #飄霧眉 #植睫毛教學

Share 0 9
List kings_nd_queens_official's Instagram #pose #photoshoot #style #traditional #dressing #greenry #smilingqueen #cutesmile #edit #eyeliners #hairstyle 
#sheshi
Follow her @sheshasri_sheshi 
ADMIN @kittu_kattamuri 1631119537160035916_5466038705

#pose #photoshoot #style #traditional #dressing #greenry #smilingqueen #cutesmile #edit #eyeliners #hairstyle #sheshi Follow her @sheshasri_sheshi ADMIN @kittu_kattamuri

Share 0 17
List kerryfairbrother_spmu's Instagram ✨Before & After✨ A lip Enhancement procedure! ✨ Believe it or not but this colour fades up to 70% and heals to a nude terracotta colour! ✨All Lip Enhancements soften right down and takes only 5 days in total to go through this process! ✌️✨So as you see it straight after procedure imagine this colour softened right down and looks more like a pastel nude colour! ✨It’s the pigments which make it appear stronger at first until the lips actually heal and then you have this amazing colour and shape to your own natural lips! Have you booked a consultation??! Why not book one with me to discuss your shape and whether adding some colour would make your lips  appear fuller without the need of having any fillers. Semi Permanent Make Up is amazing for this. Bookings being taken for December and filling up fast!!! Be quick to book your appointment and get them amazing lips  for Christmas  #kerryfairbrothersemipermanentmakeup✌️✌️✌️ #beconfident #createshape #lips #brows #eyeliners #tattoo #semipermanenteyebrows #semipermanentmakeupartist #semipermanentmakeuptattooing 1631118694339078291_342923907

✨Before & After✨ A lip Enhancement procedure! ✨ Believe it or not but this colour fades up to 70% and heals to a nude terracotta colour! ✨All Lip Enhancements soften right down and takes only 5 days in total to go through this process! ✌️✨So as you see it straight after procedure imagine this colour softened right down and looks more like a pastel nude colour! ✨It’s the pigments which make it appear stronger at first until the lips actually heal and then you have this amazing colour and shape to your own natural lips! Have you booked a consultation??! Why not book one with me to discuss your shape and whether adding some colour would make your lips appear fuller without the need of having any fillers. Semi Permanent Make Up is amazing for this. Bookings being taken for December and filling up fast!!! Be quick to book your appointment and get them amazing lips for Christmas #kerryfairbrothersemipermanentmakeup✌️✌️✌️ #beconfident #createshape #lips #brows #eyeliners #tattoo #semipermanenteyebrows #semipermanentmakeupartist #semipermanentmakeuptattooing

Share 0 3
List amoura_cosmetics_by_mama_shida's Instagram TAK TAU PAKAI LIQUID LIPSTICK? 
NO PROBLEM! 
Akak suggest sis cuba Matte Moisturizing Twist Up Lipstick kami ni, gerenti puas hati. Dah la warna lawa, tahan lama, mesra wuduk & yang paling penting sekali PARABEN FREE

Texture lebih kurang mcm jenama MAC  yg pernah guna pasti tahu kelebihan Amoura Twist-up ni nnti .. Datang dalam 5 warna menawan untuk pemakaian seharian! 
1. Peach Cobbler
2. Caramel Latte
3. Violet Orchid 
4. Rosewood
5. Pink Flamingo ✔️Formula berasaskan Argan Oil, Shea Butter dan Vitamin C. Ringan dibibir, rasa macam tak pakai lipstick! ✔️Tekstur creamy matte, tak mengeringkan bibir dan merawat dgn adanya Argan Oil dan Vitamin C. ✔️Bole dipakai seharian, takkan menggelapkan bibir kerana adanya Shea Butter. ✔️Sesuai untuk semua tona warna kulit, senang dipakai kerana ia berbentuk normal lipstick. Warna sangat-sangat pigmented, pakai sikit dah nampak warna nya

Tapi stock tak berapa banyak tau yg tinggal 

So Akak suggest kalau sis berminat nak cuba, bole terus komen NAK atau kalau nak cepat boleh tinggalkan no telefon terus Akak akan whatsapp sis terus 

Nak lagi cepat terus klik Link ⤵️
www.wasap.my/0148393748

Jgn tunggu lama-lama tau, nanti HABIS lambat lagi kami nak restock 
Komen NAK sekarang tau 
Jangan tunggu2 nnti gigit jariii uolss

#amouracosmetics
#amouralovers #Wudhukfrieldlyseries #Waterproofseries #Ombrettopallete #Eyeshadow #Eyebrow #Shading #shimmer #Amouraeyekit #eyeliners #Mascara #MuaMalaysiaChoices #SayaJual #SayaPakai #trustedOnlineseller #TwistUpLipstick #Lolalove #MiniTravelSet 1631109932017261810_6116499553

TAK TAU PAKAI LIQUID LIPSTICK? NO PROBLEM! Akak suggest sis cuba Matte Moisturizing Twist Up Lipstick kami ni, gerenti puas hati. Dah la warna lawa, tahan lama, mesra wuduk & yang paling penting sekali PARABEN FREE Texture lebih kurang mcm jenama MAC yg pernah guna pasti tahu kelebihan Amoura Twist-up ni nnti .. Datang dalam 5 warna menawan untuk pemakaian seharian! 1. Peach Cobbler 2. Caramel Latte 3. Violet Orchid 4. Rosewood 5. Pink Flamingo ✔️Formula berasaskan Argan Oil, Shea Butter dan Vitamin C. Ringan dibibir, rasa macam tak pakai lipstick! ✔️Tekstur creamy matte, tak mengeringkan bibir dan merawat dgn adanya Argan Oil dan Vitamin C. ✔️Bole dipakai seharian, takkan menggelapkan bibir kerana adanya Shea Butter. ✔️Sesuai untuk semua tona warna kulit, senang dipakai kerana ia berbentuk normal lipstick. Warna sangat-sangat pigmented, pakai sikit dah nampak warna nya Tapi stock tak berapa banyak tau yg tinggal So Akak suggest kalau sis berminat nak cuba, bole terus komen NAK atau kalau nak cepat boleh tinggalkan no telefon terus Akak akan whatsapp sis terus Nak lagi cepat terus klik Link ⤵️ www.wasap.my/0148393748 Jgn tunggu lama-lama tau, nanti HABIS lambat lagi kami nak restock Komen NAK sekarang tau Jangan tunggu2 nnti gigit jariii uolss #amouracosmetics #amouralovers #wudhukfrieldlyseries #waterproofseries #ombrettopallete #eyeshadow #eyebrow #shading #shimmer #amouraeyekit #eyeliners #mascara #muamalaysiachoices #sayajual #sayapakai #trustedonlineseller #twistuplipstick #lolalove #minitravelset

Share 0 9
List amoura_kisses's Instagram TAK TAU PAKAI LIQUID LIPSTICK? 
NO PROBLEM! 
Akak suggest sis cuba Matte Moisturizing Twist Up Lipstick kami ni, gerenti puas hati. Dah la warna lawa, tahan lama, mesra wuduk & yang paling penting sekali PARABEN FREE

Texture lebih kurang mcm jenama MAC  yg pernah guna pasti tahu kelebihan Amoura Twist-up ni nnti .. Datang dalam 5 warna menawan untuk pemakaian seharian! 
1. Peach Cobbler
2. Caramel Latte
3. Violet Orchid 
4. Rosewood
5. Pink Flamingo ✔️Formula berasaskan Argan Oil, Shea Butter dan Vitamin C. Ringan dibibir, rasa macam tak pakai lipstick! ✔️Tekstur creamy matte, tak mengeringkan bibir dan merawat dgn adanya Argan Oil dan Vitamin C. ✔️Bole dipakai seharian, takkan menggelapkan bibir kerana adanya Shea Butter. ✔️Sesuai untuk semua tona warna kulit, senang dipakai kerana ia berbentuk normal lipstick. Warna sangat-sangat pigmented, pakai sikit dah nampak warna nya

Tapi stock tak berapa banyak tau yg tinggal 

So Akak suggest kalau sis berminat nak cuba, bole terus komen NAK atau kalau nak cepat boleh tinggalkan no telefon terus Akak akan whatsapp sis terus 

Nak lagi cepat terus klik Link ⤵️
www.wasap.my/60176450582/Twistup

Jgn tunggu lama-lama tau, nanti HABIS lambat lagi kami nak restock 
Komen NAK sekarang tau 
Jangan tunggu2 nnti gigit jariii uolss

#amouracosmetics
#teamamourakisses
#amouralovers #Wudhukfrieldlyseries #Waterproofseries #Ombrettopallete #Eyeshadow #Eyebrow #Shading #shimmer #Amouraeyekit #eyeliners #Mascara #MuaMalaysiaChoices #SayaJual #SayaPakai #trustedOnlineseller #TwistUpLipstick #Lolalove #MiniTravelSet 1631027739775303510_3991410383

TAK TAU PAKAI LIQUID LIPSTICK? NO PROBLEM! Akak suggest sis cuba Matte Moisturizing Twist Up Lipstick kami ni, gerenti puas hati. Dah la warna lawa, tahan lama, mesra wuduk & yang paling penting sekali PARABEN FREE Texture lebih kurang mcm jenama MAC yg pernah guna pasti tahu kelebihan Amoura Twist-up ni nnti .. Datang dalam 5 warna menawan untuk pemakaian seharian! 1. Peach Cobbler 2. Caramel Latte 3. Violet Orchid 4. Rosewood 5. Pink Flamingo ✔️Formula berasaskan Argan Oil, Shea Butter dan Vitamin C. Ringan dibibir, rasa macam tak pakai lipstick! ✔️Tekstur creamy matte, tak mengeringkan bibir dan merawat dgn adanya Argan Oil dan Vitamin C. ✔️Bole dipakai seharian, takkan menggelapkan bibir kerana adanya Shea Butter. ✔️Sesuai untuk semua tona warna kulit, senang dipakai kerana ia berbentuk normal lipstick. Warna sangat-sangat pigmented, pakai sikit dah nampak warna nya Tapi stock tak berapa banyak tau yg tinggal So Akak suggest kalau sis berminat nak cuba, bole terus komen NAK atau kalau nak cepat boleh tinggalkan no telefon terus Akak akan whatsapp sis terus Nak lagi cepat terus klik Link ⤵️ www.wasap.my/60176450582/Twistup Jgn tunggu lama-lama tau, nanti HABIS lambat lagi kami nak restock Komen NAK sekarang tau Jangan tunggu2 nnti gigit jariii uolss #amouracosmetics #teamamourakisses #amouralovers #wudhukfrieldlyseries #waterproofseries #ombrettopallete #eyeshadow #eyebrow #shading #shimmer #amouraeyekit #eyeliners #mascara #muamalaysiachoices #sayajual #sayapakai #trustedonlineseller #twistuplipstick #lolalove #minitravelset

Share 0 4
List dybsco's Instagram  PROMO SET MEKAP 
1 -31 Oktober 2017
.
.
.
Dengan pembelian Set Mekap pada bulan ini, anda layak untuk mendapatkan 4 item dalam gambar di atas pada harga promosi dan FREE POSTAGE ❤
.
.
JIMAT KAW KAW 
.
.
Berminat nak cuba set mekap Nurraysa yang halal dan mesra wudhuk ni?
.
.
Whatsapp ke 019-6169808 atau klik link di bahagian BIO untuk order.
.
.
#mekap #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapmalaysia #setmekapnurraysa #bedakcompact #compactpowder #lipstick #lipstickmurah #lipstickcollagen #lipstickhalal #barangmekap #loosepowder #loosepowdermurah #eyeliner #eyeliners #blusher #blushermurah #blushermalaysia #foundation #foundationmurah #nurraysa #nurraysapromo  #photooftheday #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo 1631021875591519790_3659773106

PROMO SET MEKAP 1 -31 Oktober 2017 . . . Dengan pembelian Set Mekap pada bulan ini, anda layak untuk mendapatkan 4 item dalam gambar di atas pada harga promosi dan FREE POSTAGE ❤ . . JIMAT KAW KAW . . Berminat nak cuba set mekap Nurraysa yang halal dan mesra wudhuk ni? . . Whatsapp ke 019-6169808 atau klik link di bahagian BIO untuk order. . . #mekap #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #setmekap #setmekapmurah #setmekapmalaysia #setmekapnurraysa #bedakcompact #compactpowder #lipstick #lipstickmurah #lipstickcollagen #lipstickhalal #barangmekap #loosepowder #loosepowdermurah #eyeliner #eyeliners #blusher #blushermurah #blushermalaysia #foundation #foundationmurah #nurraysa #nurraysapromo #photooftheday #terapiinstagram #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo

Share 1 28
List beauty_u_tst's Instagram Never stop making yourself prettier  明星霧眉系列⭐️☎️90815528 
唔知選咩眉唔知眉毛分別我們會因應你眉毛條件專業為你分拆 獨門技術不結痂技術不紅不腫不痛
選用美國唯一認可進口色料Bio Touch 半永久植物色料
過程一般約2小時

#氧氣眉 #粉黛眉 #絲霧眉 #4d飄眉 #粉霧眉 #納米空氣眉 #不結痂眉 #屯門整眉 #尖沙咀半永久 #半永久 #韓式半永久化妝 #水晶唇 #4D飄唇 #美瞳線 #半永久定妝 #eyebrowstattoo #終身美麗 #眉目傳情 #picosecondlaser #laser #spot #絲霧眉 #飄眉  #eyeliners #霧眉 #6D飄眉 #tst #半永久唇 #潤唇 #beautyuhk 1631007007605853283_5783114015

Never stop making yourself prettier 明星霧眉系列⭐️☎️90815528 唔知選咩眉唔知眉毛分別我們會因應你眉毛條件專業為你分拆 獨門技術不結痂技術不紅不腫不痛 選用美國唯一認可進口色料Bio Touch 半永久植物色料 過程一般約2小時 #氧氣眉 #粉黛眉 #絲霧眉 #4d飄眉 #粉霧眉 #納米空氣眉 #不結痂眉 #屯門整眉 #尖沙咀半永久 #半永久 #韓式半永久化妝 #水晶唇 #4d飄唇 #美瞳線 #半永久定妝 #eyebrowstattoo #終身美麗 #眉目傳情 #picosecondlaser #laser #spot #絲霧眉 #飄眉 #eyeliners #霧眉 #6d飄眉 #tst #半永久唇 #潤唇 #beautyuhk

Share 0 0
List mags_beauty_tst's Instagram Never stop making yourself prettier  明星霧眉系列⭐️☎️90815528 
唔知選咩眉唔知眉毛分別我們會因應你眉毛條件專業為你分拆 獨門技術不結痂技術不紅不腫不痛
選用美國唯一認可進口色料Bio Touch 半永久植物色料
過程一般約2小時

#氧氣眉 #粉黛眉 #絲霧眉 #4d飄眉 #粉霧眉 #納米空氣眉 #不結痂眉 #整眉 #尖沙咀半永久 #半永久 #韓式半永久化妝 #水晶唇 #4D飄唇 #美瞳線 #半永久定妝 #eyebrowstattoo #終身美麗 #眉目傳情 #picosecondlaser #laser #spot #絲霧眉 #飄眉  #eyeliners #霧眉 #6D飄眉 #tst #半永久唇 #潤唇 #magsbeautytst 1631006404172387257_1522675123

Never stop making yourself prettier 明星霧眉系列⭐️☎️90815528 唔知選咩眉唔知眉毛分別我們會因應你眉毛條件專業為你分拆 獨門技術不結痂技術不紅不腫不痛 選用美國唯一認可進口色料Bio Touch 半永久植物色料 過程一般約2小時 #氧氣眉 #粉黛眉 #絲霧眉 #4d飄眉 #粉霧眉 #納米空氣眉 #不結痂眉 #整眉 #尖沙咀半永久 #半永久 #韓式半永久化妝 #水晶唇 #4d飄唇 #美瞳線 #半永久定妝 #eyebrowstattoo #終身美麗 #眉目傳情 #picosecondlaser #laser #spot #絲霧眉 #飄眉 #eyeliners #霧眉 #6d飄眉 #tst #半永久唇 #潤唇 #magsbeautytst

Share 0 0
Load More